Середа, 24.04.2024, 03:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Нагуєвицька СЗШ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Листопад » 21 » Відбулося засідання учнівського парламенту Дрогобицького району
19:14
Відбулося засідання учнівського парламенту Дрогобицького району
Відбулося засідання учнівського парламенту Дрогобицького району

20 листопада в літературному музеї Івана Франка Нагуєвицького заповідника відбулася звітно-виборча конференція районного учнівського парламенту. Захід приурочили до Дня спільних дій в інтересах дітей, який відзначається щороку відповідно до дати прийняття  Конвенції ООН про права дитини. В Нагуєвичах зібралися представники учнівського самоврядування, делеговані навчальними закладами району.
На засіданні був обраний керівний склад учнівського парламенту: голова - учениця Меденицької школи Олеся Паньків, заступники - Софія Дидик (Лішнянська СЗШ І-ІІІ ст.), Анна Гладьо (Броницька СЗШ І-ІІ ст.) та секретар Оксана Пагута (Будинок дитячої та юнацької творчості). Делегати конференції сформували комісії парламенту: з питань захисту прав дітей та допомоги у проблемних ситуаціях, з питань преси та інформації, з питань спорту та здорового способу життя, з питань екології та краєзнавства, з питань толерантності та духовного розвитку, з питань культури та дозвілля, з питань партнерства. Було затверджено Статут учнівського самоврядування школярів Дрогобицького району, відподно до якого метою створення парламенту є всебічний розвиток, самовдосконалення та самореалізація учнівської молоді, забезпечення і захист прав та інтересів учнів навчаль­них закладів району на основі статуту навчальних закладів, поши­рення серед дітей інформації про шляхи захисту своїх прав та свобод, тощо.
Плідно попрацювавши, шкільні активісти отримали змогу гарно відпочити - спочатку за святковим солодким столом, а згодом під час екскурсії Державним історико-культурним заповідником "Нагуєвичі".
Захід був організований відділом освіти та службою у справах дітей райдержадміністрації, Будинком дитячої та юнацької творчості за сприяння дирекції заповідника "Нагуєвичі" та нагуєвицьких підприємців.

 У роботі учнівського парламенту взяла участь голова учкому нашої школи Ярина Лоєк.

Категорія: Навчання | Переглядів: 593 | Додав: IgorKorch | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Категорії розділу
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz